top of page

Welke lippenstift ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

Bijgewerkt op: 11 feb. 2021

Een lippenstift kiezen is altijd een serieuze opgave, dus waarom laten we ons eens niet leiden door het universum?

Mogelijk staat jouw antwoord op deze vraag al reeds in de sterren geschreven.
Steenbok (22 december t/m 19 januari) Jij bent de meest ernstige en betrouwbare persoon van de sterrenbeelden. Je ben praktisch en van alle markten thuis. Verder ben je ambitieus en je vindt het ook niet erg om doelen om lange termijn na te streven (en hierin te slagen).

Jouw ideale lippenstift is een langhoudende rode kleur, die tot in de puntjes is afgewerkt.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)♒ Watermannen zijn origineel, onafhankelijk en avontuurlijk. Ze zoeken graag hun eigen weg en onderscheiden zich van de massa. Een waterman is een sterrenbeeld dat niet snel een oordeel velt over anderen en wijze raad kan geven door haar hoge intelligentie. Loyaliteit staat bij jou op nummer 1.

Jij hebt nood aan een warme lippenstift zoals bijvoorbeeld oranje tinten of een tint die hetzelfde is als je oogschaduw (want dit is natuurlijk weer even anders).

Vissen (19 februari t/m 20 maart)♓ Een vis is extreem meegaand, geduldig en vriendelijk. Hierdoor trekken ze zich soms teveel van anderen hun problemen aan waardoor ze hun eigen problemen niet kunnen aanpakken. Ze hebben een dromerige, romantische persoonlijkheid en blijven liever wat op de achtergrond.

Een zachtroze lipgloss is perfect voor jou.

Ram (21 maart t/m 19 april) Jij bent enorm actief, impulsief en avontuurlijk. Je staat erom bekend een doorzetter te zijn die regelrecht op haar doel afgaat. Sommige personen zouden je zelfs een tikkeltje eigenwijs kunnen noemen. Jij bent gul, enthousiast en hebt heel wat in jouw mars.

Een kleur als fuschia of diep framboosrood is de ideale lippenstift voor jou! Een echte uiting van jouw moedige en optimische persoonlijkheid.

Stier (20 april t/m 20 mei) Dit sterrenbeeld hecht veel waarde aan materiële dingen zoals geld en bezittingen alsook de verfijnde dingen in het leven. Je bent eigenlijk een luxepoes die enorm houdt van comfort. Maar vergis je niet; een stier is geen koude kikker! Je hebt een warme persoonlijkheid die betrouwbaar en behulpzaam is. Je grootste karaktereigenschap is dat je iedereen in je omgeving op hun gemak kan stellen.

De perfecte kleur is een klassiek rode lip met een warme ondertoon die jouw warme karakter omschrijft of, aan de andere kant: een nude kleurtje.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni) Jouw sterrenbeeld staat bekend om de tweestrijdigheid. Je wilt altijd iets nieuws waardoor dingen afmaken niet zo gemakkelijk is voor jou. Aan de andere kant ben je enorm veelzijdig. Zo ben je erg sociaal én kan je goed luisteren.

De lippenstift die jij nodig hebt is dan ook best een lippenpalet. Hierdoor heb je de keuze om elke dag wat nieuws voor de dag te toveren. Als je toch een kleur moet kiezen, past framboosrood goed bij jou. Je hebt immers een zachte kant én je houdt van het leven.


Kreeft (21 juni t/m 22 juli)♋ Kreeften kunnen verlegen en teruggetrokken overkomen maar eens je ze beter leert kennen, word je overspoeld van hun creativiteit en zachtaardigheid. Ze houden van hun familie en het nodige comfort.

Jij hebt een lippenstift nodig met een zachte perziktint of een zandtint die enorm hydrateert en voedt. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus) De Leeuw staat bekend als het meest extraverte sterrenbeeld. Ze vatten de koe bij de horens en kunnen moeilijk stilzitten. Ze vallen op door hun persoonlijkheid en uitstraling.

Ze zijn niet bang om op te vallen en hechten ook veel belang aan bevestiging en sensualiteit. Aan de keerzijde kunnen ze soms een tikkeltje dominant overkomen.

Jouw ideale lippenstift is een koraaltint met glitter en sparkle. Je hebt een opvallende lippenstift nodig die even moedig is als jij!


Maagd ( 23 augustus t/m 22 september) Dit sterrenbeeld staat voor orde, organisatie en perfectie. Ze hebben een voorliefde voor eenvoud en klasse. Dit uit zich in een sluw en observerend masker maar in realiteit duurt het even voor ze mensen vertrouwen. Stel je open, dan heb je de meest loyale vriend die je je kan inbeelden.

Een taupe kleurtje of een lipgloss staat jou perfect!

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)♎ Jij bent een allemansvriend die nood heeft aan de gezelligheid van een vriendengroep. Een weegschaal is een optimistisch sterrenbeeld met een warme persoonlijkheid. Aan de keerzijde weet je perfect wat je wil en duld je geen tegenspraak.

Jouw ideale lippenstift blijft urenlang zitten en vurige oranje tinten of bruintinten zijn jouw Mekka. Ze passen dan ook perfect bij jouw sprankelende persoonlijkheid.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november) Een schorpioen neemt alles wat ze ziet op en verwerkt dit. Ze hebben een mysterieuze persoonlijkheid, zijn enorm intens en gevoelig. Het hoeft je dan ook niet te verbazen dat ze woede-uitbarstingen kunnen hebben.

Dé ideale kleur is dan ook een bessenrode lippenstift of een warme kopertint. Dit belichaamt perfect wie ze zijn.

Boogschutter (22 november t/m 21 december) Boogschutters zijn enorm energiek, vol leven, avontuurlijk en optimistisch. Ze zijn wel te vinden voor iets nieuws en spannend! Jij houdt van reizen, leren en alles ontdekken. 24 Uur op een dag is eigenlijk te weinig.

Jij hebt een opvallende, vrolijke lippenstift nodig en kan zelfs wat glitter aan.

Bekijk ook:


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page