• Bellaza Simeone

Welke lippenstift ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

Bijgewerkt: sep 12

Een lippenstift kiezen is altijd een serieuze opgave, dus waarom laten we ons eens niet leiden door het universum?

Mogelijk staat jouw antwoord op deze vraag al reeds in de sterren geschreven.Steenbok (22 december t/m 19 januari) Jij bent de meest serieuze en betrouwbare persoon in de sterrenbeelden. Je ben praktisch en van alle markten thuis. Verder ben je ambitieus en je vindt het ook niet erg om doelen om lange termijn na te streven (en hierin te slagen).

Jouw ideale lippenstift is een langhoudende rode kleur, die tot in de puntjes is afgewerkt.

Waterman (20 januari t/m 18 februari) Watermannen zijn origineel, onafhankelijk en avontuurlijk. Ze zoeken graag hun eigen weg en onderscheiden zich van de massa. Een waterman is een sterrenbeeld die niet snel een oordeel velt over andere en wijze raad kan geven door haar hoge intelligentie. Loyaliteit staat bij jou op nummer 1.

Jij hebt nood aan een warme lippenstift bijvoorbeeld oranje tinten of een tint die hetzelfde is als je oogschaduw (want dit is natuurlijk weer even anders).

Vissen (19 februari t/m 20 maart) Een vis is extreem meegaand, geduldig en vriendelijk. Aan de keerzijde trekken ze zich soms teveel van andere hun problemen aan waardoor ze hun eigen problemen niet kunnen aanpakken. Ze hebben een dromerige, romantische persoonlijkheid en blijven liever wat op de achtergrond.

Een zachtroze lipgloss is perfect voor jou.

Ram (21 maart t/m 19 april) Jij bent enorm actief, impulsief en avontuurlijk. Je staat erom bekend een doorzetter te zijn die regelrecht op haar doel afgaat. Sommige personen zouden je zelfs een tikkeltje eigenwijs kunnen noemen. Jij bent gul, enthousiast en hebt heel wat in jou mars.

Een kleur als fuschia of diep framboosrood is de ideale lippenstift voor jou! Het staat voor jouw moedige en optimische persoonlijkheid. Stier (20 april t/m 20 mei) Dit sterrenbeeld hecht veel waarde aan materiële dingen zoals geld en bezittingen alsook de verfijnde dingen in het leven. Je bent eigenlijk een luxepoes die enorm houdt van comfort. Maar vergis je niet; een stier is geen koude kikker! Ze heeft een warme persoonlijkheid die betrouwbaar en behulpzaam is. Hun grootste karaktereigenschap is dat ze iedereen in hun omgeving op hun gemak kunnen stellen.

De perfecte kleur is een klassiek rode lip met een warme ondertoon die jouw warme karakter omschrijft of, aan de andere kant: een nude kleurtje.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni) Jouw sterrenbeeld staat bekend om de tweestrijdigheid. Je wilt altijd iets nieuws waardoor dingen afmaken niet zo gemakkelijk is voor jou. Aan de andere kant ben je enorm veelzijdig. Zo ben je erg sociaal én kan je goed luisteren.

De lippenstift die jij nodig hebt is dan ook best een lippenpalet. Hierdoor heb je de keuze om elke dag wat nieuws voor de dag te toveren. Als je toch een kleur moet kiezen, past framboosrood goed bij jou. Je hebt immers een zachte kant én je houdt van het leven.


Kreeft (21 juni t/m 22 juli) Kreeften kunnen verlegen en teruggetrokken overkomen maar eens je ze beter leert kennen, wordt je overspoelt van hun creativiteit en zachtaardigheid. Ze houden van hun familie en het nodige comfort.

Jij hebt een lippenstift nodig met een zachte perziktint of een zandtint die enorm hydrateert en voedt. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus) De Leeuw staat bekend als het meest extraverte sterrenbeeld. Ze vatten de koe bij de horens en kunnen moeilijk stilzitten. Ze vallen op door hun persoonlijkheid en uitstraling.

Jij bent niet bang om op te vallen maar hecht ook veel belang aan bevestiging en sensualiteit. Aan de keerzijde kan je soms een tikkeltje dominant overkomen.

Jouw ideale lippenstift is een koraaltint met glitter en sparkle. Je hebt een opvallende lippenstift nodig die even moedig is als jij!


Maagd ( 23 augustus t/m 22 september) Dit sterrenbeeld staat voor orde, organisatie en perfectie. Ze hebben een voorliefde voor eenvoud en klasse. Dit uit zich in een sluw en observerend masker maar in realiteit duurt het even voor ze mensen vertrouwen. Stel je open, dan heb je de meest loyale vriend die je je kan inbeelden.

Een taupe kleurtje of een lipgloss staat jou perfect!

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober) Jij bent een allemansvriend die nood heeft aan de gezelligheid van een vriendengroep. Een weegschaal is een optimistisch sterrenbeeld met een warme persoonlijkheid. Aan de keerzijde weet je perfect wat je wil en duldt je geen tegenspraak.

Jouw ideale lippenstift blijft urenlang zitten en de vurige oranje tinten of de bruintinten zijn jouw Mekka. Ze passen dan ook perfect bij jouw sprankelende persoonlijkheid.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november) Een schorpioen neemt alles wat ze ziet op en verwerkt dit. Ze hebben een mysterieuze persoonlijkheid, zijn enorm intens en gevoelig. Het hoeft je dan ook niet te verbazen dat ze woede uitbarsting kunnen hebben.

Dé ideale kleur is dan ook een bessenrode lippenstift of een warme kopertint. Dit belichaamt perfect wie ze zijn.

Boogschutter (22 november t/m 21 december) Boogschutters zijn enorm energiek, vol leven, avontuurlijk en optimisch. Ze zijn wel te vinden voor iets nieuws en spannend! Jij houdt van reizen, leren en alles ontdekken. 24 Uur op een dag is eigenlijk te weinig.

Jij hebt een opvallende, vrolijke lippenstift nodig en kan zelfs wat glitter aan.

Bekijk ook:

- De lippencrayons van Idun

- Nieuwe make-up herfsttinten


🌺Duurzame Producten

🌺Minerale Make-up

0

ADRES

Egenhovenstraat 167

3060 Bertem

(gratis parking op straat)

MAAK EEN AFSPRAAK
 

Enkel op afspraak

 

Tel.: 0489 97 65 39

Mail: bellazasimeone@hotmail.com

Maak een afspraak online

OPENINGSUREN

maandag van 10 tot 21.30 uur

dinsdag gesloten

woensdag van 10 tot 21.30 uur

donderdag gesloten

vrijdag van 10 tot 18 uur 

zaterdag van 10 tot 17 uur

zondag gesloten

Wij zijn steeds gesloten op feestdagen

  • Facebook Bellaza Simeone
  • Instagram Bellaza Simeone

VOLG ONS

 

Copyright © 2020 ANAIS SIMEONE