top of page

Over Joke

Hey, leuk je hier te zien!

 

Mijn naam is Joke Simeone en ik ben skin expert, nagelstylist & make-up artist bij schoonheidssalon Bellaza Simeone.

Toen ik nog een klein meisje was, was ik al enorm gefascineerd door beauty. Stiekem ging ik naar mijn oma (die een beetje verder woont) om mijn nagels te laten lakken. Uiteraard had ze maar 1 kleur - namelijk rood- maar ik vond dit zo geweldig! Toen was ik nog wat naïef natuurlijk omdat ik dacht dat mijn mama dit niet ging zien.

Ik mocht dit namelijk niet van haar omdat ze me te jong vond.

Op mijn zesde heb ik dan mijn eerste speelnagelstudio van Sinterklaas gekregen en hiermee uren gespeeld. Doorheen de jaren bleef ik zeer geboeid hierdoor en op mijn 16de ontdekte ik Youtube.

Hier volgde ik alle beautyvideo's die ik maar kon vinden! 

 

In mijn middelbaar vonden mijn ouders het beter om een algemene opleiding te volgen ipv. schoonheidszorgen maar na mijn middelbaar was het dan eindelijk aan mij! Toen heb ik mijn diploma als leerkracht schoonheidszorgen en haartooi te Erasmushogeschool Brussel in Brussel gehaalt.

 

Helaas voor mijn mama was ik minder geïnteresseerd in lesgeven op school en ben ik sinds 2015 in bijberoep gestart met Bellaza Simeone. 

Dit is vandaag uitgegroeid tot een voltijds zelfstandig statuut. Kortom een droom die waarheid werd.

Maar... het stopt nog niet. In 2020 werd namelijk onze webshop geboren. Hier kan je terecht voor schoonheidsproducten die ik specifiek voor jou heb uitgezocht.

 

Met mijn bedrijf wil ik immers jouw welverdiende selfcare, me-time én zelfvertrouwen geven door professionele producten en behandelingen op jouw maat aan te bieden.

 

Ok Joke, maar wat houdt dat nu exact in?


 

Je kan bij Bellaza Simeone terecht voor: workshops, make-up, gelaatsverzorgingen & huidverbetering, nagelstyling, huwelijkvoorverbereiding, wimperlifting en spraytan. Doordat ik me constant bijschool, zou er nog wel wat kunnen bijkomen in de toekomst😉.

 

"En... hoe kan je mij dan helpen?" hoor ik je vragen.

Met trots kan ik stellen dat ik een groeiend klantenbestand heb dat ik zelfzekerder zie worden met de dag. Wanneer uiterlijke onzekerheden worden aangepakt, krijgt je vanzelf een grote boost in jouw zelfvertrouwen. Zo zie ik vaak klanten gaande van bv. “ik vind mijn vingers net worstjes” naar “met deze gelnagels laat ik graag mijn handen zien!” 

 

Dit verschil is ook te merken naargelang je jouw huidverzorging begint aan te passen met de juiste producten en verzorgingen. Ik begeleid je hierin maar al te graag want, wanneer jouw onzekerheden worden aangepakt, ga je automatisch stralen!

joke
Make-up workshops
Spraytan
Make-up artist
Nieuw certificaat gelnagels
bottom of page