top of page

Make up

Ben jij ook benieuwd naar wat je allemaal kan bereiken met make-up? Met enkele handige tips & trics van Joke is dit kinderspel.

Wat zijn de mogelijkheden die ik kan boeken bij Bellaza Simeone?

Allereerst kan je kiezen voor een gewone dag- of avondmake-up om bijvoorbeeld te schitteren op een feestje. Joke maquilleert je dan volgens de regels van kunst, perfect aangepast aan de gelegenheid en jouw wensen. Tegelijk krijg je handige tips en trics mee naar huis.

Joke is gespecialiseerd in bruidsmake-up en kapsels (zie arrangementen) en gaat dan ook tot het uiterste om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Dit is zowel mogelijk voor de bruid zelf, alsook voor de gasten zoals bijvoorbeeld de bruidsmeisjes.

Het is mogelijk om Joke tot bij jou te laten komen op je speciale dag.

Je kan ook kiezen om een make-up workshop te volgen bij Bellaza Simeone. Hier leer je in een stoomcursus van 2,5 uur hoe je jezelf kan maquilleren voor iedere gelegenheid.

Waarom kiezen voor het merk Idun?

Idun is ontwikkeld door een team van Zweedse dermatologen, speciaal voor de hypergevoelige en allergische huid. De producten zijn gemaakt van pure mineralen waardoor er een gering aantal bestanddelen inzit waarop een (mogelijke) allergie kan voorkomen.

Verder bevat deze make-up ook extra voedende bestanddelen, ideaal voor elk huidtype.

De naam Idun komt van de Noorse godin van de schoonheid en de eeuwige jeugd. Ze bezat een mand vol magische gouden appels die ze uitdeelde aan de goden zodat ze ook hun eeuwige jeugd konden behouden. Omdat de Idun- producenten ook een verschil willen maken, bieden ze hulp waar deze het meest nodig is. Zo planten ze voor elk product dat verkocht wordt een boom in Oost-Afrika zodat hier ook fruit, schone lucht en werkgelegenheid aanwezig is.

Idun is een cruelty-free, minerale make-up lijn.

Bellaza Simeone werkt en verkoopt het merk Idun. Heb je vragen hierover? Stap gerust eens binnen en we zoeken samen naar jouw geschikte producten met persoonlijk advies erbovenop.

Prijzen in euro

Make-up applicatie   62

Bruidsmake-up afhankelijk van de keuze

Workshop                65

bottom of page