top of page

Nagels zetten; een professioneel vak of een gevaarlijke hobby?


Vaak hoor ik mensen praten over goedkope nagelsalons in de steden. Hier kan je namelijk voor €20 nagels laten zetten. Ik vroeg me altijd af hoe het kwam dat ze dit tegen deze prijs konden aangezien opleidingen, belastingen, sociale bijdrage, elektriciteit, ontsmetting, verzekeringen, ... toch voor iedereen ongeveer hetzelfde kosten in onze sector?


Na het kijken van deze documentaire van NOS was ik werkelijk in schok. Het is nu beter te begrijpen hoe ze voor zo weinig geld deze nagels kunnen zetten maar tegen welke kost!😱


Ik hoop dan ook met deze blogpost iedereen de gevaren hiervan te laten inzien dat goedkoop=duurkoop. Je loopt immers een grote kans om je nagels voor de rest van je leven te beschadigen, om nog maar te zwijgen dat je waarschijnlijk mensenhandel steunt.


Wanneer je naar een nieuw nagelsalon gaat, vraag ik je toch om enorm op de hygiëne te letten; wordt er gewerkt met een nieuw paar handschoenen per klant, wordt alles goed ontsmet en gesteriliseerd?


Wij werken elke dag aan deze aspecten; ikzelf vind het ontsmetten van instrumenten bijvoorbeeld niet genoeg, daarom maken we ook gebruik van een sterilisator. Deze doodt alle bacteriën en virussen.* Documentaire van NOSBekijk ook:


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page