3 Make-up tips bij een hittegolf

Bijgewerkt: 14 sep 2020Je kent het wel, 's ochtends is het al vrij warm maar je beslist tóch om make-up aan te doen. 's Middags ontdek je dat deze moeite voor niets is geweest wanneer je de uitgelopen make-up in de spiegel bekijkt.1. Less is more.

Make-up die er in de eerste plaats niet aanwezig is, kan natuurlijk ook niet uitlopen. Probeer je dan ook tot het minimum te beperken zoals concealer en waterproof mascara. Wil je absoluut een foundation? Ga voor een poederfoundation of een CC crème, die voelen veel lichter aan en vallen minder op wanneer ze vervagen.2. Primen, Primen en nog eens Primen!

Deze basislaag gaat ervoor zorgen dat je make-up op zijn plaats blijft gedurende de hele dag. Na een goede voorbereiding is het belangrijk om alles te fixeren met een poeder. Dit neemt glans/zweet op en zet de make-up vast. Een pluspunt is dat het makkelijk en snel is om gedurende de dag even te retoucheren.


Vergeet ook je ogen niet te primen of je maakt een grote kans dat al je oogschaduw na een uurtje in de lijntjes van je oogleden is verdwenen.

(zie mijn vorige blogpost)3. Waterproof is het antwoord

Dit is niet alleen handig om te gaan zwemmen of te gaan sporten maar houdt evengoed het zweet tegen. Een pandabeertje is dus verleden tijd met een waterproof mascara. 🐼

Bekijk ook:

- 9 tips voor een flawless zelfbruiner

- Hoe kan je sneller bruiner worden?

Recente blogposts

Alles weergeven

ADRES

Egenhovenstraat 167

3060 Bertem

(gratis parking op straat)

MAAK EEN AFSPRAAK
 

Enkel op afspraak

 

Tel.: 0489 97 65 39

Mail: bellazasimeone@hotmail.com

Maak een afspraak online

OPENINGSUREN

maandag van 10 tot 19 uur

dinsdag gesloten

woensdag van 10 tot 19 uur

donderdag gesloten

vrijdag van 10 tot 18 uur 

zaterdag van 10 tot 17 uur

zondag gesloten

Wij zijn steeds gesloten op feestdagen

  • Facebook Bellaza Simeone
  • Instagram Bellaza Simeone

VOLG ONS

 

Copyright © 2021 ANAIS SIMEONE