top of page

3 Make-up tips bij een hittegolf

Bijgewerkt op: 8 mrt.Je kent het wel, 's ochtends is het al vrij warm maar je beslist tóch om make-up aan te doen. 's Middags ontdek je dat deze moeite voor niets is geweest wanneer je de uitgelopen make-up in de spiegel bekijkt.1. Less is more.

Make-up die er in de eerste plaats niet aanwezig is, kan natuurlijk ook niet uitlopen. Probeer je dan ook tot het minimum te beperken zoals concealer en waterproof mascara. Wil je absoluut een foundation? Ga voor een poederfoundation of een CC crème, die voelen veel lichter aan en vallen minder op wanneer ze vervagen.2. Primen, Primen en nog eens Primen!

Deze basislaag gaat ervoor zorgen dat je make-up op zijn plaats blijft gedurende de hele dag. Na een goede voorbereiding is het belangrijk om alles te fixeren met een poeder. Dit neemt glans/zweet op en zet de make-up vast. Een pluspunt is dat het makkelijk en snel is om gedurende de dag even te retoucheren.


Vergeet ook je ogen niet te primen of je maakt een grote kans dat al je oogschaduw na een uurtje in de lijntjes van je oogleden is verdwenen.

(zie mijn vorige blogpost)3. Waterproof is het antwoord

Dit is niet alleen handig om te gaan zwemmen of te gaan sporten maar houdt evengoed het zweet tegen. Een pandabeertje is dus verleden tijd met een waterproof mascara. 🐼Blog: Make-up tips bij een hittegolf


Bekijk ook:

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page