Gelaatsverzorging

 

 

Wat is een gelaatsverzorging?
 

De gelaatsverzorging start steeds met een intake- gesprek. Bij een gelaatsverzorging krijg je een gepersonaliseerde behandeling. Samen met jou, werken wij een aangepaste verzorging uit. Tijdens de behandeling reinigen, verzorgen en kalmeren wij de huid en werken tegelijkertijd aan anti-aging. Een gelaatsverzorging geeft jouw huid een boost en geeft je een ontspannend gevoel. Daarnaast krijg je aangepast advies om jouw huid thuis optimaal te onderhouden.

Resultaat?
 

Uw eigen huid kennen is de eerste voorwaarde om jezelf een aangepaste huidverzorging te bieden. De eerste stap is om samen met Joke jouw huid volledig in kaart te brengen. 

Een gelaatsverzorging en een gelaatsreiniging zijn de ideale start om uw huid verder te verzorgen. Wanneer de huid goed gereinigd is, heb je minder kans op puistjes, mee- eters en rimpels. Jouw dag- en nachtcrème kan beter intrekken in de huid. Zo kunnen de actieve bestanddelen in de producten effectiever hun werk doen.

Joke geeft jou advies op maat, zodat je jouw huid zelf kan verzorgen. Elke huid is anders, dus elke aanpak is uniek. Heb je een vette, onzuivere huid of net een gevoelige, droge huid die snel geïrriteerd raakt? Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialiste, voor een huidverzorging volledig afgestemd op uw behoefte.

Producten

Wij werken uitsluitend met Vagheggi, een gerenomeerd Italiaans merk al meer dan 25 jaar huidverzorgingsproducten produceert voor zowel lichaam als gelaat.

 

Vagheggi staat erom bekend om producten te ontwikkelen op basis van plantaardige extracten die hypo-allergeen, vegan én dierenproef-vrij zijn.

Prijzen in euro

Gelaatsverzorging mini 30 exclusief epileren

(30 minuten: een reiniging, een peeling, het verwijderen van zwarte puntjes en een dagcrème.)

Gelaatsverzorging klein 45 exclusief epileren

(45 minuten: een reiniging, een peeling, het verwijderen van zwarte puntjes, een masker en een dagcrème.)

Gelaatsverzorging        61-90 (afhankelijk van de behandeling en in samenspraak met jou) exclusief epileren

(1u 15: een reiniging, een peeling, het verwijderen van zwarte puntjes, een serum, een massage, een masker en een dagcrème.)

Epileren wenkbrauwen  11

Epileren kin/bovenlip    9

 

 

 

De huid van het gelaat is zeer gevoelig en door allerlei milieu-invloeden krijgt ze heel wat te verduren. De voortdurende blootstelling aan droge lucht, regen en temperatuurverschillen, laat zijn sporen na op de huid. Daarom is een goede gelaatsverzorging essentieel. Een gelaatsverzorging geeft je huid een boost en is heel relaxerend.

Wat houdt de behandeling in?

  • reiniging

  • peeling

  • verwijderen van zwarte puntjes

  • elixir

  • massage

  • masker

  • dagcréme

ADRES

Egenhovenstraat 167

3060 Bertem

(gratis parking op straat)

MAAK EEN AFSPRAAK
 

Enkel op afspraak

 

Tel.: 0489 97 65 39

Mail: bellazasimeone@hotmail.com

Maak een afspraak online

OPENINGSUREN

maandag van 10 tot 19 uur

dinsdag gesloten

woensdag van 10 tot 19 uur

donderdag gesloten

vrijdag van 10 tot 18 uur 

zaterdag van 10 tot 17 uur

zondag gesloten

Wij zijn steeds gesloten op feestdagen

  • Facebook Bellaza Simeone
  • Instagram Bellaza Simeone

VOLG ONS

 

Copyright © 2021 ANAIS SIMEONE