top of page

Wat zegt jouw horoschoop over je nagellakkeuze?

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2021

Indien je geen gelnagels of semi-permanente nagellak hebt, kan je je gelukkig nog behelpen met nagellak. Het universum helpt je graag een handje met de kleurkeuze.😉Waterman (20 januari t/m 18 februari)♒

Een waterman is ongevoelig aan trends, je bent immers eerder een trendzetter. Van roze, paars en rood blijf je liever weg. Logischerwijs houden watermannen van alle tinten blauw, gaande van kobaltblauw tot een fris turquoiseblauw. Een gewaagd blauw kan je zeker bekoren zowel als spannende look van je kleding tot een hippe look van je interieur.
Vissen (19 februari t/m 20 maart)♓

Dromerige vissen hebben nood aan een nagellak die bij jouw persoonlijkheid past. Jij zoekt iets subtiel en gaat graag voor pastelkleuren. Door je groot empathisch vermogen kies je graag een kleurtje dat andere personen ook wel kunnen smaken.


Ram (21 maart t/m 19 april)

Jij bent passioneel, impulsief en graag opvallend. Een vurige persoonlijkheid zoals de jouwe heeft nood aan een klassiek rood. Hiermee laat je jouw persoonlijkheid optimaal uitschijnen.


Stier (20 april t/m 20 mei)

Als aardteken sta je bekend om jouw geduld en unieke persoonlijkheid. Je wordt automatisch aangetrokken tot taupe of grijstinten. Deze kleuren zijn dé ideale mix elegantie en luxe ten top.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Als extraverte persoonlijkheid verdien jij een kleur die net zo veelzijdig is als jij. Opaalkleur past hier perfect bij; net zoals jij je kan aanpassen aan jouw omgeving, verandert deze kleur met de lichtinval. Een betere keuze kan je niet bedenken.
Kreeft (21 juni t/m 22 juli)♋

Als grote liefhebber van romantische Hollywoodfilms, past een roze tint perfect bij de liefdevolle persoon die je bent. Dit kan zowel voor een feestje alsook voor een luie zondag in de zetel.
Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Het liefste wat je doet is in het middelpunt van de belangstelling staan. Als vuurteken hou jij van sexy, mysterieus en stijlvol. Daarom heb jij nood aan wijnrood, de donkerdere en ietwat stoutere kleur dan het andere vuurteken ram.

Maagd ( 23 augustus t/m 22 september)

Maagden zijn gestructureerd en ingetogen. Ze zijn dan ook op zoek naar een kleur die zowel praktisch als elegant is. Een auberginekleur geeft jou dan ook een gevoel dat je de wereld aankan.
Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)♎

Jij staat bekend om jouw eerlijkheid en integriteit, met een sprankeltje romantiek. Het is dan ook niet raar dat jouw kleur-to-go poederroze is. Een kleur die zowel liefelijk, dromerig als tijdloos is.


Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Go big or go home - dit is letterlijk jouw levensvisie. Jij hebt dan ook een kleur nodig die past bij jouw intens en mysterieus karakter zoals diep paars. Een energierijke, krachtige en toch verassende kleur.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Het vrolijke en avontuurlijke sterrenbeeld dat steeds nood heeft aan nieuwigheden. Paars is al een spannende kleur maar jij wil graag de frissere variant van de maagd. Dit past perfect bij de durfal die je bent.
Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Een sterrenbeeld dat bekend staat om zijn geduld en wijsheid. Jij hebt een kleur nodig die letterlijk bij al jouw activiteiten past: werk, feestjes, in de zetel hangen, ... Jouw perfecte kleur is bruin. Die geeft je rust zonder saai te zijn.


Bekijk ook:


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page