top of page

Uitgetest: Magna mascara van Idun

Bijgewerkt op: 19 mrt. 2022

De Magna mascara van het make-up merk Idun is hét paradepaardje van hun mascara's. Deze heeft immers de Zweede Beauty award van 2018 gewonnen. Benieuwd als we zijn, testen we hem graag al eens voor jou. 🧐


De belofte

De mascara geeft instant volume aan jouw wimpers en is opbouwbaar zonder klonters. Ze is uit gezuiverde mineralen ontstaan, 100% vegan en dus ideaal voor gevoelige ogen (hoe minder ingrediënten, hoe kleiner de kans op een gevoeligheid). Dit maakt ook dat de mascara makkelijk te verwijderen is.


De beoordeling

Ik vind hem inderdaad gemakkelijk op te bouwen, ik hou van de structuur (niet te dik en niet te lopend) en ik heb inderdaad geen last van gevoelige ogen. 's Avonds hoef ik niet uren over mijn ogen te wrijven om deze los te krijgen.


Kortom; ik begrijp waarom deze mascara de award heeft gewonnen.
Meer info? www.bellazasimeone.com/winkel


Mascara Magna - €27,80 - Bellaza Simeone te Bertem
Bekijk ook

- Lente make-up look

- Make-up penselen reinigen

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page