top of page

Een snellere ochtendroutine

Bijgewerkt op: 7 sep. 2020

Je wilt graag een kortere ochtendroutine om meer tijd te maken voor dingen die je écht belangrijk vindt? Elke dag nam ik mezelf voor om veel vroeger op te staan zodat ik bijvoorbeeld kon sporten, het huishouden doen, ... . Maar zoals ze in het Engels zeggen: "the road to hell is paved with good intensions". Eenmaal het effectief ochtend is, snooze ik graag nog wat langer. 😈 Daarom presenteer ik graag enkele wijsheden die het leven gemakkelijker maken.1. Ga voor een felle lippenstift

Een opvallend kleur op jouw lippen, doet je gezicht herleven na een zware nacht. Het ziet er bovendien heel chic en afgeborsteld uit.


2. Tanden niet vergeten

Poets je tanden onder de douche, terwijl je conditioner inwerkt. Hiermee heb je alweer wat tijd uitgespaard.


3. Ontbijt

Maak 's avonds jouw ontbijt alvast klaar en let erop dat het handig is om mee te nemen. Hierdoor kan je dit onderweg naar je werk/school opeten.


4. Outfit

Neem de tijd om op een druilerige dag enkele kledingstukken bij elkaar te matchen. Wanneer je je weer eens moet haasten, heb je alvast een mooie outfit klaar liggen.


5. Kapsel

Wist je dat een sjaaltje in je haar terug enorm hip is? Super handig wanneer je geen tijd hebt om je haar uren te stylen.
Bekijk ook:

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page