• Bellaza Simeone

De beste make-up voorbereiding

Bijgewerkt: 7 sep 2020Toen ik make-up begon te gebruiken, viel het mij op dat mijn make-up slechts 3 uur bleef zitten. Mijn foundation zat vaak in kringen waardoor ik een vreemde huidskleur had, om nog maar te zwijgen over mijn oogschaduw. Na een uurtje was al mijn harde werk teniet gedaan en zat mijn oogschaduw tussen de lijntjes van mijn oogleden!

Ik was enorm teleurgesteld. Was dit doordat ik gewoon een vette huid had of deed ik iets fout? Na lang onderzoek kwam ik uit op een faceprimer. Dit was voor mij het licht tussen de donkere foundation-wolken. Mijn make-up bleef mooi zitten en mijn harde werk om mijn oogschaduw perfect te krijgen, werd eindelijk beloond.Wat doet een faceprimer?

Een faceprimer kan je perfect met een muurprimer vergelijken. In dit geval worden de oneffenheden geminimaliseerd en de fijne lijntjes van je gelaat opgevuld. Dit zorgt voor een goede make-up basis én -voor mij super belangrijk- zorgt voor een barrière tussen je foundation en je huid, waardoor deze niet in je poriën kan kruipen en dus voor ontstekingen kan zorgen.


Wat is het verschil tussen onze faceprimer en een winkelmerk?

Onze faceprimer Iris is afkomstig van het merk Idun. Dit is een mineraal make-up merk dat slechts enkele natuurlijke ingrediënten bevat, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. In de faceprimer zit actieve houtskool die zorgt voor een ontsmettende werking en een grijze kleur. Sinds ik deze primer gebruik merk ik verschil in zwarte puntjes en ontstekingen door de ontsmettende werking.Ikzelf hou ervan om de faceprimer aan te brengen met mijn vingers omdat hij zo heerlijk zacht is. Je brengt 1 pompje aan na de dagcrème en voor je make-up over je gehele gelaat.


Voilà, nu kan je aan het werk met je make-up.


#faceprimer #idun #bellazasimeone #schoonheidssalon #bertem


Succes!


Geïnteresseerd in de faceprimer? Je kan hem hier online bestellen.

Bekijk ook:

- Waterproofmascara Vatn

- De lippencrayons van Idun

Recente blogposts

Alles weergeven

ADRES

Egenhovenstraat 167

3060 Bertem

(gratis parking op straat)

MAAK EEN AFSPRAAK
 

Enkel op afspraak

 

Tel.: 0489 97 65 39

Mail: bellazasimeone@hotmail.com

Maak een afspraak online

OPENINGSUREN

maandag van 10 tot 19 uur

dinsdag gesloten

woensdag van 10 tot 19 uur

donderdag gesloten

vrijdag van 10 tot 18 uur 

zaterdag van 10 tot 17 uur

zondag gesloten

Wij zijn steeds gesloten op feestdagen

  • Facebook Bellaza Simeone
  • Instagram Bellaza Simeone

VOLG ONS

 

Copyright © 2021 ANAIS SIMEONE