top of page

Beautybehandelingen voor jouw huwelijk

Bijgewerkt op: 12 sep. 2020

Eindelijk! Je bent gevraagd en het plannen kan beginnen! 🙌 Natuurlijk heb je al je de bloemen, een jurk, de zaal en de taart al in orde. De beautybehandelingen zijn best wat moeilijker om in jouw tijdslijn te zetten, hier schieten wij te hulp.
1. Kapsel

Zoek allereerst wat inspiratie op internet, in magazines, via social media,... . Kies hieruit enkele (krullen/geen krullen) kapsels uit die je mooi vindt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw haar niet geschikt is voor een kapsel met krullen. Wanneer je verschillende foto's hebt, kan je beter met je kapper overleggen wat mogelijk en mooi is.


De oefensessie boek je best 6 maand voor jouw trouw in.2. Gelaatsverzorging

Jouw eerste behandeling boek 6 maand voor jouw trouw. Normaal ga je om de 4 weken terug voor een behandeling om een optimaal resultaat te bekomen. Dit krijg je (meestal) niet na 1 behandeling en vergt wat planning en discipline. Idealiter laat je jouw laatste gelaatsverzorging 2 weken voor de trouw uitvoeren.


Verder is het ook aangenaam om jouw trouw stressloos in te zetten en dus geen slachtoffer te worden van bijvoorbeeld een allergie aan producten. Wanneer je deze behandelingen ruimschoots op voorhand opstart, ben je hier 100% zeker van doordat je ze al meerdere malen hebt getest.3. Make-up

Net zoals bij het kapsel is het belangrijk dat je wat inspiratie kan opdoen en kan aangeven wat je mooi vindt (of wat net niét 😅 ). Ook hierbij levert de proef heel wat voor jou op; je blijft immers bespaard van teleurstellingen op de dag van jouw huwelijk. Door de proef weet je nu perfect hoe de make-up er gaat uitzien.


Dit boek je 6 maand op voorhand in.4. Wimpers

Met prachtige, lange bambiwimpers naar het altaar? Dat kan perfect met wimperextensions. Je kan ervoor kiezen om deze wimper per wimper te laten zetten. Hiermee begin je best 9 weken op voorhand zodat je opnieuw mogelijk allergieën kan uitsluiten.


Je kan ook met jouw visagist bespreken om je eenmalig langere wimpers te geven door middel van plakwimpers. Dit blijft 1 dag.


Zijn al die dingen toch wat te fake? Dan kan je ook voor de optie wimperlifting kiezen. Je eigen wimpers worden dan naar boven gelift waardoor ze langer lijken. Dit verdwijnt na 8 weken en laat je best 1 week op voorhand doen.5. Handen & voeten

Behandeling aan de handen zijn belangrijke behandelingen. Er worden namelijk heel de dag foto's van jouw handen genomen om bijvoorbeeld de trouwringen te fotograferen.


Ook wanneer je met warmer weer sandalen of peep toes draagt, zijn je voeten duidelijk zichtbaar.


Wat je ook kiest manicure, pedicure, gelnagels,... is 3 dagen voor de grote dag de ideale moment.


Bekijk ook:


Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page